Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer woningoverval Brunssum is 22-jarige man

Geplaatst opdinsdag 15 december 2020 - 9:50

Het slachtoffer dat maandagavond gewond raakte bij een woningoverval in Brunssum is een 22-jarige man. Hij is ook de bewoner van het huis dat werd overvallen.

Volgens de politie hebben ze nog geen verdachten aangehouden.

Maandagavond rond 21:45 uur werd de politie opgeroepen voor de woningoverval. Het slachtoffer moest per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht worden.

Buit
Bij de beroving zijn volgens de politie waarschijnlijk drie overvallers betrokken, die op de vlucht zijn geslagen met de buit. "Het is nog niet duidelijk wat ze buit hebben gemaakt", laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees ook: Bewoner gewond na overval op huis in Brunssum

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen