Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer woningbrand Siebengewald overleden

Geplaatst opwoensdag 4 januari 2017 - 10:21

De man die afgelopen zaterdag bij een brand in Siebengewald zwaargewond raakte, is aan zijn verwondingen overleden.

Dat bevestigt de politie woensdag.

Gereanimeerd
De brandweer redde de man zaterdag uit zijn brandende woning. Vervolgens werd hij gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later overleden.

Uitgebrand
De brand aan de
Kloosterweg in Siebengewald brak rond 18:45 uur uit. De vlammen sloegen uit de woning. De brandweer had dan ook grote moeite om het vuur onder controle te krijgen. Rond 20:15 uur was de brand onder controle. In het complex bevinden zich in totaal vijf woningen. Zeker twee daarvan zijn volledig uitgebrand. De overige drie woningen zijn voorlopig niet bewoonbaar. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet bekend.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen