Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer vechtpartij Brunssum spoorloos

Geplaatst opzondag 1 oktober 2017 - 13:11

De politie is op zoek naar het slachtoffer van de vechtpartij die vrijdagavond plaatsvond in Brunssum. Een omstander schoot de jongeman te hulp en raakte daarbij zelf gewond.

De vechtpartij vond vrijdagavond rond 22:30 uur plaats in het Vijverpark in Brunssum.

Knock-out
Een groep mensen belaagde in het park een jongeman. Een toevallige passant probeerde de vechtpartij te sussen, maar kreeg vervolgens zelf klappen. De man werd zodanig hard geslagen dat hij het bewustzijn verloor. Hij hield aan het incident een hersenschudding en letsel aan zijn gezicht over.

Lees ook: Man wil ruzie sussen maar wordt bewusteloos geslagen

Slachtoffer
De groep ging er vervolgens vandoor. Ook de jongeman waarop de groep het in eerste instantie gemunt had, maakte zich uit de voeten. De politie is op zoek naar dit slachtoffer. Hij kan belangrijke informatie voor het onderzoek hebben. De politie roept daarnaast getuigen op zich bij hen te melden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen