Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer van gewapende overval Geleen overleden

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 8:00

Het slachtoffer van een gewapende woningoverval in Geleen is overleden.

De overval vond dinsdagnacht rond 3:00 uur plaats aan de Beatrixlaan.

Schietpartij
Bij die overval werd geschoten. De eigenaar van de woning raakte hierbij ernstig gewond. De man overleed later aan zijn verwondingen. De politie vermoedt dat er meerdere mensen betrokken waren bij de overval. De daders sloegen na de schietpartij op de vlucht.

Lees ook: Gewonde door schietpartij bij overval op woning

Onderzoek
De politie is een forensisch- en buurtonderzoek begonnen. Daarbij is onder meer een speurhond ingezet.

Foto: Etienne Zegers

Het is niet de eerste gewapende overval dit jaar. Limburg heeft te maken met een ware golf aan woningovervallen. In Maastricht kostte dat eind januari ook al iemand het leven.

Lees ook: Overzicht: Al zes gewapende woningovervallen in 2017

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen