Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer steekpartij Maastricht overleden

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2015 - 11:11

De 44-jarige man die woensdagavond betrokken was bij een steekpartij in Maastricht, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft de zaak nog steeds in onderzoek. Een 31-jarige man uit Maastricht is woensdagavond aangehouden en zit vast op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Ruzie
Het incident gebeurde in een flat aan de Langendaal. Volgens de politie zijn de twee bekenden van elkaar. Een goede bekende van het slachtoffer zegt dat hij wilde bemiddelen in een ruzie. De man zou daarbij zelf het slachtoffer zijn geworden. Een ooggetuige beweert dan weer dat de man zich had bewapend met een schop. Ook zou hij twee maanden geleden al eens neergestoken zijn in dezelfde flat.

Lees ook: Man raakt ernstig gewond bij steekpartij in Maastricht

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Twee gewonden bij steekpartij Maastricht
Stille tocht voor vermoorde Femke Wetzels uit Maastricht
Slachtoffer en dader steekpartij Maastricht kenden elkaar
Twee mannen neergestoken na telefoonruzie in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen