Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer steekpartij Kerkrade overleden

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 10:24

Een 49-jarige man uit Heerlen is overleden aan de gevolgen van een steekpartij.

Dat meldt de politie.

Verdachte vast
Het slachtoffer raakte in de nacht van zaterdag op zondag levensgevaarlijk gewond bij het incident in de Sportstraat. Zondagavond overleed de man. In verband met de zaak zit een 55-jarige Kerkradenaar vast. Volgens de politie hadden de twee een ruzie in de relationele sfeer.

Lees ook: Gewonde bij steekpartij Kerkrade; verdachte aangehouden

Gemeente Landgraaf
Volgens lokale omroep ZO-NWS werkte het slachtoffer als ambtenaar bij de gemeente Landgraaf. Burgemeester Raymond Vlecken noemt zijn overlijden desgevraagd 'verschrikkelijk nieuws', vooral voor de nabestaanden, maar ook voor de collega's van de man. De aangehouden verdachte zou de broer van het slachtoffer zijn, maar de politie wil dat niet bevestigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts