Overslaan en naar de inhoud gaan

'Slachtoffer schietpartij Kerkrade had vaak ruzie'

Geplaatst opwoensdag 26 april 2017 - 10:52

De schietpartij in Kerkrade waarbij dinsdagavond een fietser onder vuur werd genomen, komt voor buurtbewoners niet als een verrassing.

"We hadden het verwacht", zegt een vrouw uit de buurt. "We wisten dat het een keer fout zou gaan. Hij had vaak ruzie met mensen die bij hem langs kwamen."

Schietpartij
De man werd dinsdagavond rond 22:00 uur in de Kokelestraat vanuit een voorbijrijdende auto beschoten. De fietser werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. "Ik hoorde een schot en een hoop geschreeuw", zegt de buurvrouw. "Toen ben ik gaan kijken aan het raam en zag ik hem op straat liggen."

Lees ook: Fietser ernstig gewond na schoten uit rijdende auto

Vriendelijk
Buurtbewoners zeggen dat de man regelmatig conflicten had aan zijn eigen voordeur, maar dat hij verder niet veel overlast veroorzaakte. "We hebben nooit last van hem", zegt de buurtbewoonster. "Wat hij thuis doet, dat moet hij zelf weten. Maar tegenover ons was hij altijd vriendelijk."

Ziekenhuis
De schietpartij van dinsdagavond gaat de vrouw niet in de koude kleren zitten. "Dat was flink schrikken. Ik heb weinig geslapen vannacht, maar dat maakt niks uit. Als die jongen het maar overleeft." De politie kan de verhalen uit de buurt niet bevestigen. Het onderzoek is nog volop bezig. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Conflict ging vooraf aan ontvoering Kerkrade
Fietser ernstig gewond na schoten vanuit rijdende auto
20 rechercheurs onderzoeken schietpartij Kerkrade
Schietpartij Kerkrade in Opsporing Verzocht
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen