Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer schietpartij aangehouden vanwege bedreiging

Geplaatst opzaterdag 19 december 2020 - 9:37

De politie heeft vrijdagavond het slachtoffer van een schietincident in Sittard aangehouden.

De 38-jarige man uit Roermond wordt verdacht van bedreiging.

Maastricht
De verdachte bedreigde vrijdag in de loop van de dag een persoon in Maastricht. Later op de avond werden hij en zijn partner aangehouden in Roermond. Bij de doorzoeking in zijn woning werd een wapen aangetroffen.

Ernstig gewond
De 38-jarige man werd op 12 september van dit jaar onder vuur genomen op de Bradleystraat in Sittard. De man werd beschoten toen hij in zijn auto zat. Even later werd hij ernstig gewond gevonden op een oprit.

Sms-bom
Sindsdien verricht een rechercheteam onderzoek en is de zaak meerdere keren aan bod gekomen in het programma Opsporing Verzocht. Twee weken geleden werden duizenden sms'jes verstuurd in de hoop tips te krijgen. Naar aanleiding daarvan meldde een getuige zich.

Lees ook: Sms-bom politie werkt: getuige moordaanslag meldt zich

Geen informatie
Doordat de verdachte in beperkingen zit, kan de politie geen informatie geven over de bedreiging en of deze te maken heeft met het schietincident in Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen