Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer schietpartij aangehouden vanwege bedreiging

Geplaatst opzaterdag 19 december 2020 - 9:37

De politie heeft vrijdagavond het slachtoffer van een schietincident in Sittard aangehouden.

De 38-jarige man uit Roermond wordt verdacht van bedreiging.

Maastricht
De verdachte bedreigde vrijdag in de loop van de dag een persoon in Maastricht. Later op de avond werden hij en zijn partner aangehouden in Roermond. Bij de doorzoeking in zijn woning werd een wapen aangetroffen.

Ernstig gewond
De 38-jarige man werd op 12 september van dit jaar onder vuur genomen op de Bradleystraat in Sittard. De man werd beschoten toen hij in zijn auto zat. Even later werd hij ernstig gewond gevonden op een oprit.

Sms-bom
Sindsdien verricht een rechercheteam onderzoek en is de zaak meerdere keren aan bod gekomen in het programma Opsporing Verzocht. Twee weken geleden werden duizenden sms'jes verstuurd in de hoop tips te krijgen. Naar aanleiding daarvan meldde een getuige zich.

Lees ook: Sms-bom politie werkt: getuige moordaanslag meldt zich

Geen informatie
Doordat de verdachte in beperkingen zit, kan de politie geen informatie geven over de bedreiging en of deze te maken heeft met het schietincident in Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen