Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer overval Mook zelf opgepakt voor wapenhandel

Geplaatst opzaterdag 7 april 2018 - 10:28

Een man uit Mook zit vast voor de handel in vuurwapens.

De man werd woensdagavond aangehouden, schrijft De Gelderlander.

Overval
Het zou gaan om dezelfde 22-jarige Mokenar die woensdag nog het slachtoffer werd van een gewelddadige woningoverval. Daarbij zou het slachtoffer zijn vastgebonden en bedreigd.

Lees ook: 'Man uit Mook thuis overvallen door motorbende'

Aangifte
Het slachtoffer van de overval deed woensdagmiddag nog aangifte bij de politie in Venray, maar werd 's avonds thuis opgewacht door de Nijmeegse politie.

Vuurwapens
De man zou betrokken zijn bij een bende die de Nijmeegse onderwereld van vuurwapens voorziet. Het onderzoek naar de wapenhandelaars loopt al bijna anderhalf jaar. Er zijn al verschillende verdachten aangehouden. Donderdag werd ook een man uit Malden opgepakt vanwege dit onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen