Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer ongeval A2 kreeg hartaanval

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 17:05

Het slachtoffer dat dinsdagmiddag na een ongeval op de A2 gereanimeerd moest worden, kreeg een hartaanval.

Het gaat om de 67-jarige bestuurder van een camper die was gestopt nadat hij een caravan achter zich zag omklappen. Op dat moment werd hij getroffen door een hartaanval.

Klapband
De auto met caravan kreeg een klapband op de A2 tussen Born en Urmond en veroorzaakte een ongeval. De caravan spinde over de snelweg en klapte om.

Hartaanval
De man die in de camper ervoor reed, zag het ongeval gebeuren en stapte uit. Waarschijnlijk waren de bestuurders, beiden afkomstig uit Duitsland, bekenden van elkaar. Nadat hij was uitgestapt, kreeg hij een hartaanval. De 67-jarige Duitser ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, aldus een politiewoordvoerder.

Lees ook: Caravan krijgt klapband op A2: slachtoffer gereanimeerd

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen