Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer ongeval A2 kreeg hartaanval

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 17:05

Het slachtoffer dat dinsdagmiddag na een ongeval op de A2 gereanimeerd moest worden, kreeg een hartaanval.

Het gaat om de 67-jarige bestuurder van een camper die was gestopt nadat hij een caravan achter zich zag omklappen. Op dat moment werd hij getroffen door een hartaanval.

Klapband
De auto met caravan kreeg een klapband op de A2 tussen Born en Urmond en veroorzaakte een ongeval. De caravan spinde over de snelweg en klapte om.

Hartaanval
De man die in de camper ervoor reed, zag het ongeval gebeuren en stapte uit. Waarschijnlijk waren de bestuurders, beiden afkomstig uit Duitsland, bekenden van elkaar. Nadat hij was uitgestapt, kreeg hij een hartaanval. De 67-jarige Duitser ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, aldus een politiewoordvoerder.

Lees ook: Caravan krijgt klapband op A2: slachtoffer gereanimeerd

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen