Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer dodelijke aanrijding is Maastrichtenaar (34)

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 10:26

De voetganger die om het leven kwam bij een aanrijding in het buitengebied van Geleen, is een 34-jarige man uit Maastricht.

Dat meldt de politie.

Automobilist
De Maastrichtenaar werd even na middernacht op de Oude Postbaan aangereden door een auto, die werd bestuurd door een 72-jarige man uit Limbricht.

Lees ook: Dode bij aanrijding in Geleen

Aangehouden
Het slachtoffer werd kort na het ongeval gewond gevonden langs de weg, maar kon niet meer gered worden. De auto die hem had geraakt stond even verderop, met de bestuurder erbij. De man is aangehouden en meegenomen voor verhoor.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen