Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer dodelijk ongeval A79 is 26-jarige man

Geplaatst opdinsdag 2 mei 2017 - 9:46

De automobilist die dinsdagochtend op de A79 om het leven kwam bij een ongeluk, is een 26-jarige man uit Meerssen.

Het slachtoffer belandde rond 7:10 uur met zijn auto in de middenberm en botste vervolgens tegen een boom aan de rechterkant van de weg. Hulp mocht niet meer baten.

Middenberm
Volgens een getuige raakte de auto van de man tijdens een inhaalmanoeuvre met de linker wielen in de middenberm van de weg. De politie vermoedt dat de bestuurder vervolgens tegenstuur heeft gegeven en daardoor de macht over het stuur is verloren.

Lees ook: Auto botst tegen boom langs A79, bestuurder overleden

Zijn auto kruiste vervolgens alle rijstroken en belandde met de flank tegen een boom. De toegesnelde hulpdiensten konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Getuigen
De politie is op zoek naar andere getuigen. Meer weggebruikers moeten het ongeluk hebben zien gebeuren. De politie vraagt getuigen zich te melden zodat ze een volledig beeld krijgen van de manier waarop het ongeval is gebeurd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto botst tegen boom langs A79, bestuurder overleden
Reeën hinderen verkeer op A79
Auto maakt koprol over vangrail op A79
Automobilist bekneld na rit van talud A79
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen