Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer dodelijk ongeval A79 is 26-jarige man

Geplaatst opdinsdag 2 mei 2017 - 9:46

De automobilist die dinsdagochtend op de A79 om het leven kwam bij een ongeluk, is een 26-jarige man uit Meerssen.

Het slachtoffer belandde rond 7:10 uur met zijn auto in de middenberm en botste vervolgens tegen een boom aan de rechterkant van de weg. Hulp mocht niet meer baten.

Middenberm
Volgens een getuige raakte de auto van de man tijdens een inhaalmanoeuvre met de linker wielen in de middenberm van de weg. De politie vermoedt dat de bestuurder vervolgens tegenstuur heeft gegeven en daardoor de macht over het stuur is verloren.

Lees ook: Auto botst tegen boom langs A79, bestuurder overleden

Zijn auto kruiste vervolgens alle rijstroken en belandde met de flank tegen een boom. De toegesnelde hulpdiensten konden niks meer voor het slachtoffer betekenen. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Getuigen
De politie is op zoek naar andere getuigen. Meer weggebruikers moeten het ongeluk hebben zien gebeuren. De politie vraagt getuigen zich te melden zodat ze een volledig beeld krijgen van de manier waarop het ongeval is gebeurd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto botst tegen boom langs A79, bestuurder overleden
Reeën hinderen verkeer op A79
Auto maakt koprol over vangrail op A79
Automobilist bekneld na rit van talud A79
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen