Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer bedankt brandweermannen die hem redden

Geplaatst opdinsdag 17 januari 2017 - 13:59

Jason raakte zwaargewond bij een auto-ongeluk in Beek. Hij kwam bekneld te zitten en brandweermannen moesten hem bevrijden. Vorige week kwam hij zijn redders bedanken.

De jongen raakte ernstig gewond toen hij met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht kwam en op volle snelheid tegen een boom botste.

Bedanken
Hij kwam bekneld te zitten en moest uiteindelijk door brandweermannen van Beek en Geleen uit zijn benarde positie gered worden. Reden voor Jason om afgelopen donderdag zijn redders te bedanken, valt te lezen op de Facebookpagina van de brandweer Zuid-Limburg.

Toffe vent
Iets wat gewaardeerd werd door de brandweermannen en vrouwen. "Dankzij een zeer snelle inzet, het vechten en revalideren van Jason kan hij het nog navertellen", schrijft de brandweer.

Leren kennen
Ook burgemeester Christine van Basten-Boddin reageert dinsdag op Facebook op de foto van Jason met de brandweermannen. "Ik ben blij dat ik in de gelegenheid ben geweest om je te leren kennen. Ik vind je echt een toffe vent en hoop dat die 5km-loop er in 2017 weer inzit! Succes met alles!"

Foto: Track'88

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

dodelijk ongeval A76 - 19 mei 2020
Bijrijder busje overleden na ongeval op afrit A76
dodelijk ongeval A76 - 19 mei 2020
Identiteit slachtoffer dodelijk ongeval afrit A76 bekend
Auto tegen flat in Geleen, bestuurder overleden
Geen treinverkeer Sittard-Maastricht na aanrijding
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen