Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Slachtoffer bedankt brandweermannen die hem redden

Geplaatst opdinsdag 17 januari 2017 - 13:59

Jason raakte zwaargewond bij een auto-ongeluk in Beek. Hij kwam bekneld te zitten en brandweermannen moesten hem bevrijden. Vorige week kwam hij zijn redders bedanken.

De jongen raakte ernstig gewond toen hij met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht kwam en op volle snelheid tegen een boom botste.

Bedanken
Hij kwam bekneld te zitten en moest uiteindelijk door brandweermannen van Beek en Geleen uit zijn benarde positie gered worden. Reden voor Jason om afgelopen donderdag zijn redders te bedanken, valt te lezen op de Facebookpagina van de brandweer Zuid-Limburg.

Toffe vent
Iets wat gewaardeerd werd door de brandweermannen en vrouwen. "Dankzij een zeer snelle inzet, het vechten en revalideren van Jason kan hij het nog navertellen", schrijft de brandweer.

Leren kennen
Ook burgemeester Christine van Basten-Boddin reageert dinsdag op Facebook op de foto van Jason met de brandweermannen. "Ik ben blij dat ik in de gelegenheid ben geweest om je te leren kennen. Ik vind je echt een toffe vent en hoop dat die 5km-loop er in 2017 weer inzit! Succes met alles!"

Foto: Track'88

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Auto tegen flat in Geleen, bestuurder overleden
Geen treinverkeer Sittard-Maastricht na aanrijding
Christine van Basten-Boddin beëdigd als burgemeester Beek
Koninklijke onderscheiding voor Beekse bedenker Amber Alert
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen