Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer bedankt brandweermannen die hem redden

Geplaatst opdinsdag 17 januari 2017 - 13:59

Jason raakte zwaargewond bij een auto-ongeluk in Beek. Hij kwam bekneld te zitten en brandweermannen moesten hem bevrijden. Vorige week kwam hij zijn redders bedanken.

De jongen raakte ernstig gewond toen hij met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht kwam en op volle snelheid tegen een boom botste.

Bedanken
Hij kwam bekneld te zitten en moest uiteindelijk door brandweermannen van Beek en Geleen uit zijn benarde positie gered worden. Reden voor Jason om afgelopen donderdag zijn redders te bedanken, valt te lezen op de Facebookpagina van de brandweer Zuid-Limburg.

Toffe vent
Iets wat gewaardeerd werd door de brandweermannen en vrouwen. "Dankzij een zeer snelle inzet, het vechten en revalideren van Jason kan hij het nog navertellen", schrijft de brandweer.

Leren kennen
Ook burgemeester Christine van Basten-Boddin reageert dinsdag op Facebook op de foto van Jason met de brandweermannen. "Ik ben blij dat ik in de gelegenheid ben geweest om je te leren kennen. Ik vind je echt een toffe vent en hoop dat die 5km-loop er in 2017 weer inzit! Succes met alles!"

Foto: Track'88

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Auto tegen flat in Geleen, bestuurder overleden
Geen treinverkeer Sittard-Maastricht na aanrijding
Christine van Basten-Boddin beëdigd als burgemeester Beek
Koninklijke onderscheiding voor Beekse bedenker Amber Alert
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen