Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer (26) uit Sittard blijkt doodgeschoten

Geplaatst opzaterdag 15 april 2017 - 15:17

De 26-jarige man die vrijdagnacht om het leven is gekomen in Sittard blijkt te zijn neergeschoten.

In eerste instantie ging de politie ervan uit dat de man gewond was geraakt bij een steekpartij. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat het slachtoffer door kogels om het leven is gekomen.

Schietpartij
De politie kreeg rond 3:00 uur een melding dat de 26-jarige Abderahim Maihouane in het ziekenhuis aan zijn verwondingen was bezweken. Uit onderzoek is vast komen te staan dat er rond 1:00 uur in een horecazaak aan de Tudderenderweg in Sittard meerdere malen was geschoten. De man raakte daarbij gewond.

Lees ook: Man overleden na steekpartij in Sittard

Voorafgaand aan de schietpartij heeft het slachtoffer vermoedelijk in de directe omgeving van het loungecafé een aanvaring gehad met meerdere personen.

Zwarte VW Golf
De politie is op zoek naar een zwarte Volkswagen Golf met een Duitse kentekenplaat. Het kenteken is afkomstig uit Heinsberg en begint met de lettercombinatie HS. De verdachten zijn er met dit voertuig vandoor gegaan.

De politie vraagt mensen die deze auto gezien hebben, zich te melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Stille tocht voor slachtoffer schietpartij Sittard
Verdachte Sittardse moordzaak blijft achter de tralies
Moordverdachte liet zich bewust arresteren op Schiphol
Vechtpartij in shishabar avond voor moord op eigenaar
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen