Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer (26) uit Sittard blijkt doodgeschoten

Geplaatst opzaterdag 15 april 2017 - 15:17

De 26-jarige man die vrijdagnacht om het leven is gekomen in Sittard blijkt te zijn neergeschoten.

In eerste instantie ging de politie ervan uit dat de man gewond was geraakt bij een steekpartij. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat het slachtoffer door kogels om het leven is gekomen.

Schietpartij
De politie kreeg rond 3:00 uur een melding dat de 26-jarige Abderahim Maihouane in het ziekenhuis aan zijn verwondingen was bezweken. Uit onderzoek is vast komen te staan dat er rond 1:00 uur in een horecazaak aan de Tudderenderweg in Sittard meerdere malen was geschoten. De man raakte daarbij gewond.

Lees ook: Man overleden na steekpartij in Sittard

Voorafgaand aan de schietpartij heeft het slachtoffer vermoedelijk in de directe omgeving van het loungecafé een aanvaring gehad met meerdere personen.

Zwarte VW Golf
De politie is op zoek naar een zwarte Volkswagen Golf met een Duitse kentekenplaat. Het kenteken is afkomstig uit Heinsberg en begint met de lettercombinatie HS. De verdachten zijn er met dit voertuig vandoor gegaan.

De politie vraagt mensen die deze auto gezien hebben, zich te melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stille tocht voor slachtoffer schietpartij Sittard
Tropicana loungebar schietpartij Abderahim Maihouane
Rechter: nieuw onderzoek naar Tropicana-schutter nodig
Verdachte Sittardse moordzaak blijft achter de tralies
Moordverdachte liet zich bewust arresteren op Schiphol
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen