Bedreiging met mes (15 sep 2019)

Aantal moordslachtoffers in Limburg op landelijk gemiddelde

39 mensen werden tussen 2015 en 2019 in Limburg slachtoffer van moord of doodslag.

D79B5EAA-8284-4A62-9C8D-91BBDE8748D7
Man meerdere keren gestoken in Venray

Bij een steekpartij in Venray is een man ernstig gewond geraakt.

Thijs H. Brunssummerheide
Familie slachtoffers Thijs H.: 'Seriemoordenaar, monster'

Nabestaanden van de slachtoffers van Thijs H. (28) zetten grote vraagtekens het verhaal over zijn psychoses. Ze noemden hem dinsdag een 'monster' en 'seriemoordenaar'.

Eigenaar hotel na brand: 'Dit is grootste nachtmerrie'

De eigenaar van hotel Beaumont in Maastricht is erg geschrokken na de brand zaterdagochtend.

Onderzoek naar gedrag politie na verkrachtingen

De inspectie van Justitie en Veiligheid gaat slachtoffers van zedenmisdrijven in Limburg, Zeeland/West-Brabant, Oost-Nederland, Den Haag en Rotterdam vragen hoe de politie met hen en hun zaak is omgesprongen.

Speciale hulplijn voor slachtoffers zedendelicten

Om slachtoffers na een misdrijf of ongeluk beter te kunnen helpen, is er vanaf 1 oktober een telefoonnummer voor slachtoffers. Een initiatief van advocaten Floor Oehlen en Phil Boonen.

Advocaat Chroom-6: 'Tegemoetkoming voor alle slachtoffers'

Advocaat Rob Bedaux, die ruim 125 oud-medewerkers van Defensie bijstaat die gewerkt hebben met het kankerverwekkende Chroom-6, vindt dat slachtoffers niet uitgesloten zouden moeten worden van een financiële tegemoetkoming.

Chroom-6 slachtoffer blij, maar strijdt verder

"De weg is nog lang, maar Defensie ligt op de knieën", zegt Henk Coort uit Schinveld over het vernietigende Chroom-6 rapport. Coort werkte jarenlang op twee Defensie-depots in Zuid-Limburg, waar legervoertuigen met de verf werden behandeld.

Heerlense sniper nog op vrije voeten

De politie zoekt nog altijd naar degene die de Heerlense wijk Zeswegen terroriseert met een luchtdrukgeweer.

Spreekrecht slachtoffers ingrijpend veranderd

Het spreekrecht voor slachtoffers in een strafzaak is vanaf vrijdag ingrijpend veranderd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten