Overslaan en naar de inhoud gaan

Slaat Gordon een Limburgse man aan de haak?

Geplaatst opvrijdag 17 november 2017 - 8:03

De kans bestaat dat Gordon met een Limburger in het huwelijksbootje stapt. De 38-jarige Roy uit Thorn is één van de vijf mannen die nog in de race is om hem het jawoord te geven.

De entertainer is namelijk op zoek naar een levenspartner. Dit doet hij door middel van het televisieprogramma Gordon Gaat Trouwen.

Schoonfamilie
Donderdagavond koos de televisiepersoonlijkheid de blonde sportschooleigenaar Roy na een geslaagde date uit om nader kennis mee te maken. Zo gaat de 49-jarige Amsterdammer binnenkort ook de schoonfamilie ontmoeten.

Uit de kleren
In de aflevering is te zien hoe de 38-jarige Roy Gordon voor zich probeert te winnen. Zo gaan ze eerst cultuur snuiven in het Rijksmuseum. Daarna gaan de kleren uit voor een bodypaintsessie. De twee mannen hebben duidelijk een click. De tortelduifjes zeggen zelfs dat het lijkt alsof ze elkaar al veel langer kennen.

Huwelijk
Na twaalf uiteenlopende dates heeft Gordon zijn keuzes gemaakt. Naast Roy maken Rogier, Gerben, Maarten en de Italiaanse Manuel nog kans op een huwelijk in Zuid-Afrika met Gordon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen