Overslaan en naar de inhoud gaan

Slaat Gordon een Limburgse man aan de haak?

Geplaatst opvrijdag 17 november 2017 - 8:03

De kans bestaat dat Gordon met een Limburger in het huwelijksbootje stapt. De 38-jarige Roy uit Thorn is één van de vijf mannen die nog in de race is om hem het jawoord te geven.

De entertainer is namelijk op zoek naar een levenspartner. Dit doet hij door middel van het televisieprogramma Gordon Gaat Trouwen.

Schoonfamilie
Donderdagavond koos de televisiepersoonlijkheid de blonde sportschooleigenaar Roy na een geslaagde date uit om nader kennis mee te maken. Zo gaat de 49-jarige Amsterdammer binnenkort ook de schoonfamilie ontmoeten.

Uit de kleren
In de aflevering is te zien hoe de 38-jarige Roy Gordon voor zich probeert te winnen. Zo gaan ze eerst cultuur snuiven in het Rijksmuseum. Daarna gaan de kleren uit voor een bodypaintsessie. De twee mannen hebben duidelijk een click. De tortelduifjes zeggen zelfs dat het lijkt alsof ze elkaar al veel langer kennen.

Huwelijk
Na twaalf uiteenlopende dates heeft Gordon zijn keuzes gemaakt. Naast Roy maken Rogier, Gerben, Maarten en de Italiaanse Manuel nog kans op een huwelijk in Zuid-Afrika met Gordon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen