Overslaan en naar de inhoud gaan

Skateboardster Candy Jacobs grijpt net naast medailles op WK

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 6:58

Skateboardster Candy Jacobs uit Tegelen is net niet op het podium beland bij het WK in São Paulo.

De 29-jarige Limburgse eindigde als vierde in de eindstrijd van de olympische discipline 'street'. Het skateboarden maakt in Tokio 2020 zijn olympische debuut.

Nodige punten
Jacobs verdiende met haar vierde plaats wel de nodige punten voor de ranglijst die bepaalt wie naar de Spelen in Tokio mag. Ze stond voordat het WK begon al zevende op die ranking.

Eremetaal voor Brazilië
Goud en zilver waren voor Brazilië. Pamela Rosa veroverde de titel. Ze scoorde voor een van haar laatste tricks zo veel punten, dat ze haar 11-jarige landgenote Rayssa Leal voorbij streefde. Brons ging naar de kampioen van vorig jaar, de Japanse Aori Nishimura.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen