ANP-407477519

Criminele Albanezen niets in de weg gelegd: 'Schrikbarend'

De onlangs afgetreden burgemeester van Sittard-Geleen, Sjraar Cox, zag onder zijn ogen een groot Albanees drugsnetwerk groeien. Hij is geschrokken van de manier waarop de groep een voet aan de grond kreeg in zijn gemeente.

Al-Houda moskee geleen
Burgemeester Cox: 'Bedreigingen getuigen onacceptabel'

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen is 'hevig geschrokken' na de bedreigingen aan het adres van twee Geleense moslims die getuigden over de Al-Houda-moskee.

intercity spoorlijn spoor rails stock trein
Exploitatietekort: voorlopig geen intercity naar Aken

Er gaat voorlopig geen intercity rijden van Amsterdam via Heerlen naar Aken. Met een exploitatietekort van 10 miljoen euro per jaar wordt de verbinding te duur, zo vinden de NS en VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen.

Stille tocht Glenn van Haen
Cox noemt dood Glenn dieptepunt uit burgemeesterscarrière

Afzwaaiend burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen noemt het overlijden van Glenn van Haen het dieptepunt van zijn dertien jaar lange burgemeesterscarrière in die gemeente.

Huldiging Inger Smits en Larissa Nusser 22 dec 2019
Limburgse wereldkampioenen gehuldigd in Sittard

De gemeente Sittard-Geleen heeft handbalsters Larissa Nusser en Inger Smits, die met Oranje wereldkampioen zijn geworden, in het zonnetje gezet.

wereldkampioenen handbal onthaald op Schiphol - 17 dec 2019
Huldiging voor wereldkampioenen Nusser en Smits

De gemeente Sittard-Geleen gaat handbalsters Larissa Nusser en Inger Smits, die zondag met Oranje wereldkampioen zijn geworden, in het zonnetje zetten.

Hans Verheijen burgemeester gemeente Sittard-Geleen
Hans Verheijen opvolger Sjraar Cox in Sittard-Geleen

De 53-jarige Hans Verheijen is door de gemeenteraad van Sittard-Geleen voorgedragen als nieuwe burgemeester.

sollicitatie vacature burgemeester sittard-geleen (22 nov 2019)
Vacature burgemeester Sittard-Geleen: elf gegadigden

Om Sjraar Cox als burgemeester van Sittard-Geleen op te volgen staan elf kandidaten in de rij.

Sittard-Geleen advies informateurs crisis politiek (19 sep 2019)
Advies over oplossing politieke crisis Sittard-Geleen

De partijen GroenLinks, PvdA, D66 en PVV, die in de gemeente Sittard-Geleen gesprekken gaan voeren met de partijen GOB en CDA in het kader van de politieke crisis, komen over anderhalve week met een tussenadvies aan de fractievoorzitters.

Sittard-Geleen advies informateurs crisis politiek (19 sep 2019)
Politieke partijen Sittard-Geleen vervullen rol informateur

Twee college- en twee oppositiepartijen gaan samen proberen een einde te maken aan de politieke impasse in Sittard-Geleen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten