Overslaan en naar de inhoud gaan

Sjors Ultee: 'Langzaam maar zeker een volwaardige groep'

Geplaatst opvrijdag 15 oktober 2021 - 18:00

Fortuna-trainer Sjors Ultee ziet op het trainingsveld dat het aantal spelers van zijn selectie weer toeneemt, maar waakt voor teveel optimisme in aanloop naar het belangrijke duel met Cambuur Leeuwarden.

Langzaam maar zeker loopt de ziekenboeg van Fortuna Sittard leeg. De afgelopen interlandperiode gebruikte de coach om veel te trainen zodat zijn selectie weer fitter wordt en klaar is voor het volgende blok van wedstrijden. Dat aanvaller Zian Flemming weer bij de selectie zit voor het duel met Cambuur scheelt voor de Sittardenaren al heel wat.

Versterkingen
Verder probeert Sjors Ultee de verwachtingen over de prestaties te temperen: "Omdat we nu eenmaal een smalle selectie, die met een beetje tegenslag enorm kwetsbaar is." Daarom ook rekent de coach er op dat de technische leiding van de club in de winterstop de selectie met gerichte aanwinsten versterkt.

Degradatiezone
Fortuna Sittard staat op dit moment op de 17e plaats in de Eredivisie met vijf punten uit zeven duels. De wedstrijd tegen Cambuur, met twaalf punten negende, is zaterdagavond vanaf 21:00 uur live te volgen via L1 Sportradio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen