Overslaan en naar de inhoud gaan

Sjors Ultee heeft wel oren naar rol als hoofdtrainer Fortuna

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 17:17

In de zoektocht naar een nieuwe trainer kijkt de clubleiding van Fortuna Sittard misschien wel veel te ver en ligt de oplossing voor het oprapen. In eigen huis nog wel.

Sjors Ultee is de tijdelijke oplossing, maar zou ook zomaar de permanente opvolger van de vorige week ontslagen Kevin Hofland kunnen worden. Ultee was vorig seizoen als hoofdtrainer, heeft alle papieren en bovenal de ambitie. "Ik heb die cursus destijds niet voor de lol gedaan en weet wat ik kan," zo zegt Ultee tegen L1.

Video: L1

Eigenaar
Ultee weet uiteraard dat hij afhankelijk is van de uitslagen in de komende wedstrijden tegen Feyenoord en wellicht ook tegen Vitesse. Daarnaast heeft hij uiteraard te maken met de grillen van clubeigenaar Isitan Gün, die bepaalt hoe het reilt en zeilt in Sittard. De Turk zou graag een grote naam als trainer aan zijn Fortuna verbinden, maar vooralsnog is er geen geschikte kandidaat gevonden, of waren de beoogde kandidaten niet geïnteresseerd. Of Gün permanent wil terugvallen op Ultee en die stap niet als een nederlaag ziet, zal komende weken blijken.

Live
Zondag zit Sjors Ultee in elk geval als interim-trainer op de bank tegen Feyenoord, met hoofd-jeugdopleiding Dominiek Vergoossen als assistent naast zich. Dat duel is live te volgen bij L1 Radio in het programma Sport & Co vanaf 13:00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen