Overslaan en naar de inhoud gaan

Sjors Ultee heeft wel oren naar rol als hoofdtrainer Fortuna

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 17:17

In de zoektocht naar een nieuwe trainer kijkt de clubleiding van Fortuna Sittard misschien wel veel te ver en ligt de oplossing voor het oprapen. In eigen huis nog wel.

Sjors Ultee is de tijdelijke oplossing, maar zou ook zomaar de permanente opvolger van de vorige week ontslagen Kevin Hofland kunnen worden. Ultee was vorig seizoen als hoofdtrainer, heeft alle papieren en bovenal de ambitie. "Ik heb die cursus destijds niet voor de lol gedaan en weet wat ik kan," zo zegt Ultee tegen L1.

Video: L1

Eigenaar
Ultee weet uiteraard dat hij afhankelijk is van de uitslagen in de komende wedstrijden tegen Feyenoord en wellicht ook tegen Vitesse. Daarnaast heeft hij uiteraard te maken met de grillen van clubeigenaar Isitan Gün, die bepaalt hoe het reilt en zeilt in Sittard. De Turk zou graag een grote naam als trainer aan zijn Fortuna verbinden, maar vooralsnog is er geen geschikte kandidaat gevonden, of waren de beoogde kandidaten niet geïnteresseerd. Of Gün permanent wil terugvallen op Ultee en die stap niet als een nederlaag ziet, zal komende weken blijken.

Live
Zondag zit Sjors Ultee in elk geval als interim-trainer op de bank tegen Feyenoord, met hoofd-jeugdopleiding Dominiek Vergoossen als assistent naast zich. Dat duel is live te volgen bij L1 Radio in het programma Sport & Co vanaf 13:00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen