Fortuna Sittard 2020/2021

De centrale as van Fortuna Sittard moet nog vorm krijgen

Met een transfermarkt die nog twee maanden open is heeft Fortuna Sittard nog veel tijd om haar selectie rond te krijgen, maar vooral in de as van het elftal zoekt de club nog naar kwalitatieve versterkingen.

Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Pfennings: 'Wilde Fortuna-staf hoe dan ook in stand houden'

De trainerskwestie bij Fortuna Sittard kreeg deze week een conclusie: clubicoon Kevin Hofland werd aangesteld als hoofdcoach. Daar waren enkele personele wisselingen voor noodzakelijk.

Kevin Hofland Fortuna Sittard (17 apr 2020)
Trainersvraagstuk: Hofland opgelucht, Fortuna wacht af

Kevin Hofland is 'zeer opgelucht' dat hij van de KNVB dispensatie kan krijgen om volgend seizoen hoofdtrainer te worden. Het is echter nog de vraag of hij de nieuwe eindverantwoordelijke bij Fortuna Sittard wordt.

Sjors Ultee
Fortuna-coach Ultee: 'Gezondheid gaat boven alles'

Fortuna-coach Sjors Ultee vindt dat voetbalclubs tijdens deze coronacrisis een maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen.

Fortuna Sittard (5 mrt 2020)
Druk bij Fortuna Sittard neemt toe

Trainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard merkt dat zijn selectie de druk van de cruciale wedstrijd tegen PEC Zwolle voelt.

Feyenoord-Fortuna 22 feb 2020
VAR weer bepalend bij Fortuna: 'Allebei geen penalty'

Dat Fortuna Sittard zaterdag kloppen kreeg van Feyenoord (2-1), was geen verrassing. De wijze waarop deed echter wenkbrauwen fronsen.

Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Fortuna en Ultee in gesprek over contractverlenging

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee zegt dat er een reële kans is dat hij ook volgend seizoen bij de geel-groenen werkt.

Fortuna - Feyenoord nr 2 (21 jan 2020)
Video: Fortuna klaar voor restant bekerduel tegen Feyenoord

Fortuna Sittard is optimaal voorbereid op het restant van het bekerduel tegen Feyenoord.

Training Fortuna Sittard (17 jan 2020)
Fortuna Sittard zoekt versterking maar neemt geen risico's

De zoektocht van voetbalclubs naar nieuwe spelers is in volle gang, maar Fortuna Sittard kan en wil geen geld uitgeven.

Fortuna Sittard - Ado Den Haag KNVB Bekervoetbal bekertoernooi (31 okt 2019)
Fortuna met grote spelergroep naar Belek

Na de korte winterstop begon voor Fortuna Sittard zaterdag de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Zondag gaan de geel-groenen al in Turkije aan de slag.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten