Richie Musaba

Fortuna haalt Musaba en verhuurt hem aan Dordrecht

Fortuna Sittard heeft Richie Musaba overgenomen van Vitesse. De club verhuurt de 19-jarige middenvelder meteen aan FC Dordrecht.

Sjors Ultee Kevin Hofland Fortuna Sittard (2 feb 2020)
Pfennings: 'Wilde Fortuna-staf hoe dan ook in stand houden'

De trainerskwestie bij Fortuna Sittard kreeg deze week een conclusie: clubicoon Kevin Hofland werd aangesteld als hoofdcoach. Daar waren enkele personele wisselingen voor noodzakelijk.

Training Fortuna Sittard (17 jan 2020)
Fortuna Sittard zoekt versterking maar neemt geen risico's

De zoektocht van voetbalclubs naar nieuwe spelers is in volle gang, maar Fortuna Sittard kan en wil geen geld uitgeven.

Lisandro Semedo Fortuna Sittard (3 jan 2019)
Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

De transfersommen die clubs tot dusver bereid zijn neer te leggen voor Fortuna-speler Lisandro Semedo, stemmen technisch manager Sjoerd Ars nog niet tot tevredenheid.

hjd20191013op-10477a
Fortuna informeerde naar international: 'Je zet hoog in'

In de zoektocht naar versterkingen heeft Fortuna Sittard niet lang geleden een blauwtje gelopen bij Joël Veltman.

ANP-55844384
Zweedse Eritreeër op weg naar Fortuna

Fortuna Sittard lijkt enkele dagen na het verstrijken van de transferdeadline alsnog een versterking aan de selectie toe te voegen.

Fortuna Sittard speurt naar transfervrije versterking

Wie dacht dat Fortuna Sittard na het aantrekken van dertien spelers klaar is op de transfermarkt, zat mis. De club is nog altijd op zoek naar versterking. Die zoektocht speelt zich inmiddels af in de kringen van clubloze spelers.

Fortuna Sittard houdt hoofd koel: 'Tijd nodig'

Het nieuwe Eredivisie-seizoen is weinig succesvol begonnen voor Fortuna Sittard. De club kreeg op de broek bij AZ (4-0), sleepte met pijn en moeite een punt uit het vuur tegen Heracles Almelo (1-1) en zag hoe de selectie flink werd uitgedund. Technisch manager Sjoerd Ars heeft echter vertrouwen in een kentering.

Spelersgekte in Sittard: club wil drie directe versterkingen

Het is deze zomer een komen en gaan van spelers bij Fortuna Sittard. Er vertrokken er zeventien, terwijl er negen nieuwelingen werden vastgelegd. Technisch manager Sjoerd Ars hoopt daar nog drie directe versterkingen aan toe te voegen.

Gelderse bakker trakteert Fortuna-spelers op taart

Bakker Paul Berntsen uit Didam heeft voor de selectie van Fortuna Sittard taarten gebakken als dank voor de Sittardse overwinning op NAC Breda.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten