header tennis

Balletje slaan met Demi Schuurs en Sjeng Schalken

Met clinics door bekende tennissers hopen tennisclubs hun leden weer terug de tennisbaan op te krijgen. In Limburg doen 40 clubs mee met het initiatief.

IMG_1527(2)
Demi Schuurs traint in tuin Sjeng Schalken

Demi Schuurs traint in de tuin van oud-tennisser Sjeng Schalken. Schalken stelt zijn tennisbaan ter beschikking aan de tennisster uit Nieuwstadt.

Sjeng Schalken
Sjeng Schalken aan de slag bij de tennisbond

Sjeng Schalken gaat aan de slag als jeugdtrainer bij de tennisbond KNLTB. De oud-toptennisser gaat op projectbasis een bijdrage leveren in de begeleiding van talentvolle spelers vanaf twaalf jaar.

Dochters oud-toptennisser hebben hart verloren aan pony's

De beste ruiters en amazones van Limburg deden dit weekend mee aan het Limburgs kampioenschap dressuur voor pony's. Veel gezinnen bivakkeren dan 2 dagen in en rond de manege van Merselo, Hermkushof, met hun pony's.

Haase verbaasd over uitspraken Sjeng Schalken

Robin Haase ontkent dat hij ooit benaderd is om een tenniswedstrijd te 'verkopen'. Sjeng Schalken beweerde dat maandag tegenover L1.

Matchfixing in tennis geen verrassing voor Sjeng Schalken

Oud-toptennisser Sjeng Schalken is niet verrast door de berichten over matchfixing in de tenniswereld.

Weert reikt sportprijzen weer uit

De gemeente Weert reikt komende vrijdag de jaarlijkse sportprijzen uit. Dat gebeurt in de zaal Don Bosco.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten