de11devande11de MECC bezoekers 11 nov 2019

Coronamaatregelen: maximaal 30 mensen bij 11devande11de

De 11devande11de wordt dit jaar nog kleinschaliger gevierd. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen er maximaal 30 carnavalisten in Roermond aanwezig zijn. Het bezoekersaantal was eerder al teruggebracht naar 200.

Coronavirus corona stock_HD
'Geen nieuwe beslissing 11devande11de vanwege corona'

Het gemeentebestuur van Maastricht kan op dit moment nog niet zeggen of er een kans bestaat dat de 11devande11de dit jaar toch nog op het Vrijthof in Maastricht kan plaatsvinden.

11devd11de opening carnavalsseizoen 11 november, vrijthof maastricht
De 11devande11de verlaat Maastricht: wachten op nieuwe stad

De Sjeng Kraft Kompenei wacht een stemming in de Maastrichtse gemeenteraad niet af en bevestigt dat de 11devande11de definitief uit de provinciehoofdstad vertrekt.

11devande11de carnaval maastricht vrijthof
Motie voor 11devande11de op Vrijthof is kansloos

Een grote meerderheid in de Maastrichtse gemeenteraad verwerpt dinsdagavond de motie van eenmansfractie SAB om de Sjeng Kraft Kompenei tóch groen licht te geven voor het organiseren van de 11devande11de op het Vrijthof in Maastricht.

beppie
Beppie Kraft: 'Maastricht helpt volkscultuur om zeep'

Zangeres Beppie Kraft is niet te spreken over de manier waarop haar geboorteplaats Maastricht is omgegaan met de 11devande11de. Ze spreekt van een droevige situatie.

11devande11de carnaval maastricht vrijthof
Stadspark niet geschikt voor 11devande11de

De 11devande11e vindt dit jaar definitief niet plaats in de binnenstad van Maastricht. De Onze Lieve Vrouwewal, die als laatste reddingsboei gold voor de Sjeng Kraft Kompenei, is niet geschikt

IMG_6185
Aftrap carnaval verstandelijk gehandicapten 'groot succes'

Tweehonderdvijftig verstandelijk gehandicapten vierden zaterdag een groot carnavalsfeest in Heerlen. De nieuwe organisatie Vasteloaves Vrunj organiseerde het evenement voor het eerst: Carnaval zoals het ooit bedoeld is, als feest waarin iedereen gelijk is.

elfdevandeelfde Maastricht carnaval Vrijthof
De 11devande11de mogelijk toch naar centrum Maastricht

De 11devande11de keert mogelijk toch terug naar het centrum van Maastricht.

Pinkpop 2019
'11devande11de kan ook op Pinkpopterrein in Landgraaf'

Pinkpopbaas Jan Smeets wil desnoods het Pinkpopterrein aanbieden als locatie voor de 11devande11de. Dat laat de Sjeng Kraft Kompenei weten.

Heerlen elfde van de elfde 11devande11de RTV Parkstad (20 jan 2020)
Ludieke video: '11devande11de naar Heerlen'

Dj’s Duncan Vrösch, Mick Hummel en Colin Vos van RTV Parkstad in Heerlen pleiten er op ludieke wijze voor om de Limburgse opening van het carnavalsseizoen van Maastricht naar de mijnstad te verplaatsen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten