Monument voor iconische troubadour Sjef Diederen

In Hoensbroek is zaterdag een monument onthuld voor zanger Sjef Diederen.

Genoeg geld binnen voor kunstwerk Sjef Diederen

Een kunstwerk ter nagedachtenis aan troubadour Sjef Diederen kan er komen. De initiatiefnemers hebben via een crowdfundingsactie genoeg geld bij elkaar gekregen.

Crowdfunding voor laatste deel geluidszuil Sjef Diederen

De initiatiefnemers van een kunstwerk ter nagedachtenis aan Sjef Diederen zijn een crowdfunding begonnen om het laatste deel te realiseren.

Prijsvraag voor monument voor Sjef Diederen

Welk monument komt er voor Sjef Diederen? Die vraag wordt binnenkort beantwoord.

Sjef Diederen krijgt eigen park in Hoensbroek

Sjef Diederen krijgt een eerbetoon in zijn voormalige woonplaats Hoensbroek.

Gehele kunstcollectie Roerdalen in de verkoop

Roerdalen haalt maandag ruim tachtig kunstwerken van de muur en uit het depot.

Plein of beeld voor Sjef Diederen in Hoensbroek

Het Gebrookerplein in Hoensbroek krijgt mogelijk een nieuwe naam: het Sjef Diederenplein. Naar de troubadour die in augustus 2012 overleed.

Krijgt Hoensbroek een Sjef Diederenplein?

Het Gebrookerplein in Hoensbroek moet vernoemd worden naar zanger Sjef Diederen.

Dit wordt het meest gedraaid op Limburgse begrafenissen

Landelijk gezien wordt de muziek van Claudia de Breij, Marco Borsato en Paul de Leeuw het meest gedraaid op begrafenissen. In Limburg kiezen we echter voor muziek van eigen bodem.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten