Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardse inbreng in nieuwe editie Dancing with the Stars

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 16:33

Katerina Nitsios uit Sittard is een van de danscoaches in het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars.

Dat heeft RTL4 bekend gemaakt. De omroep zendt het dansprogramma vanaf zaterdag 7 september live uit. De presentatie is in handen van de Tegelse beroemdheid Chantal Janzen en ex-Lama Tijl Beckand.

Bekende namen
Bekende Nederlanders die aan Dancing with the Stars meedoen, zijn onder meer Heleen van Royen, Barrie Stevens, Tooske Ragas, Samantha Steenwijk, Gijs Staverman, Keizer en Anouk Hoogendijk. Nitsios gaat de strijd aan met rapper Keizer als danspartner.

Ballroom en latin
Het programma waarin ballroom en latin-dans centraal staan, keert na een afwezigheid van tien jaar terug op de Nederlandse televisie. De Sittardse docente Nitsios is voor het eerst als danslerares verbonden aan het programma.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen