Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardse inbreng in nieuwe editie Dancing with the Stars

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 16:33

Katerina Nitsios uit Sittard is een van de danscoaches in het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars.

Dat heeft RTL4 bekend gemaakt. De omroep zendt het dansprogramma vanaf zaterdag 7 september live uit. De presentatie is in handen van de Tegelse beroemdheid Chantal Janzen en ex-Lama Tijl Beckand.

Bekende namen
Bekende Nederlanders die aan Dancing with the Stars meedoen, zijn onder meer Heleen van Royen, Barrie Stevens, Tooske Ragas, Samantha Steenwijk, Gijs Staverman, Keizer en Anouk Hoogendijk. Nitsios gaat de strijd aan met rapper Keizer als danspartner.

Ballroom en latin
Het programma waarin ballroom en latin-dans centraal staan, keert na een afwezigheid van tien jaar terug op de Nederlandse televisie. De Sittardse docente Nitsios is voor het eerst als danslerares verbonden aan het programma.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen