Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardse hamburgerbar start door na faillissement

Geplaatst opzaterdag 31 december 2016 - 17:40

Hamburgerbar Studio 54 in Sittard is gered. In september werd de zaak nog failliet verklaard, maar na een doorstart annex eigenaarswissel is de zaak aan de Putstraat gered.

Dat meldt lokale nieuwssite Sittard-Geleen Nieuws.

Belastingdienst
Het bericht dat de zaak zou sluiten sloeg in als een bom. Oorzaak van de financiële problemen was een schuld bij de Belastingdienst, omdat de zaak in de magere beginjaren te laat was met het betalen van de loonbelasting. Uiteindelijk was het de Belastingdienst die ook het faillissement aanvroeg.

Bij de hamburgerbar die in 2014 begon, zijn zes mensen in dienst. Zij hebben de afgelopen maanden gewoon door kunnen werken.

Lees ook: Hamburgerzaak Sittard op de fles

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bram Moszkowicz dreigt persoonlijk failliet te gaan
Ook toeristenbelasting op Airbnb in Valkenburg
Fiscalist uit Sittard legt beslag op inkomsten van Staat
Sittard-Geleen hard getroffen door extra bezuinigingen
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen