Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardse band wint finale Podiumvrees

Geplaatst opzondag 15 maart 2015 - 16:36

De finale van het regionale popbandconcours Podiumvrees is een prooi geworden voor de Sittardse rockgroep Speak o’ Freaky.

In de Sittardse poptempel Volt, die zaterdagavond met bijna 300 bezoekers goed gevuld was, ging het viertal met de zege aan de haal.

Mama's Pride
Als beloning wacht de band, onder aanvoering van zanger Joey ‘El Tigre’ Rutzerveld, een optreden tijdens de komende editie van het Mama’s Pride Festival. Dat vindt traditiegetrouw plaats tijdens het weekend van Moederdag, in het Geleense Burgemeester Damenpark.

Vier voorronden
Bombardier Muffy, Seymour Sachs, The Quartermen, Sem Dylan en De Band van Van der Lende waren de andere groepen die zich via een van de vier voorronden in de Westelijke Mijnstreek voor de finale hadden geplaatst. Voor het eerst konden dit jaar ook bands van buiten Sittard-Geleen meedoen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ad Mosam jubileert met barokfestival Sittard
Mama's Pride Festival Geleen
Eerste namen voor Mama's Pride bekend
Zonnige start voor Limburgs festivalseizoen
Euregionaal showcasefestival DVERS strijkt neer in Sittard
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen