Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardse band wint finale Podiumvrees

Geplaatst opzondag 15 maart 2015 - 16:36

De finale van het regionale popbandconcours Podiumvrees is een prooi geworden voor de Sittardse rockgroep Speak o’ Freaky.

In de Sittardse poptempel Volt, die zaterdagavond met bijna 300 bezoekers goed gevuld was, ging het viertal met de zege aan de haal.

Mama's Pride
Als beloning wacht de band, onder aanvoering van zanger Joey ‘El Tigre’ Rutzerveld, een optreden tijdens de komende editie van het Mama’s Pride Festival. Dat vindt traditiegetrouw plaats tijdens het weekend van Moederdag, in het Geleense Burgemeester Damenpark.

Vier voorronden
Bombardier Muffy, Seymour Sachs, The Quartermen, Sem Dylan en De Band van Van der Lende waren de andere groepen die zich via een van de vier voorronden in de Westelijke Mijnstreek voor de finale hadden geplaatst. Voor het eerst konden dit jaar ook bands van buiten Sittard-Geleen meedoen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ad Mosam jubileert met barokfestival Sittard
Mama's Pride Festival Geleen
Eerste namen voor Mama's Pride bekend
Zonnige start voor Limburgs festivalseizoen
Volt brengt muzikaal eerbetoon aan Lemmy Kilmister
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen