Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittards verzorgingstehuis ontruimd vanwege brand

Geplaatst opvrijdag 15 oktober 2021 - 20:33

In verzorgingscentrum Hof van Serviam aan de Odasingel in Sittard is op vrijdagavond brand uitgebroken. Een deel van het gebouw werd korte tijd ontruimd.

De hulpdiensten werden rond 20.00 uur gealarmeerd.

Ontruimd
De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen. Een deel van het verzorgingstehuis werd ontruimd. Volgens een woordvoerster van de brandweer bleek het om een kleine brand te gaan, vermoedelijk veroorzaakt door een magnetron.

brand hof van serviam 15-10 2
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen