Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sittardenaren hebben geld voor dictator-spel bij elkaar

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 7:45

Het Sittardse bedrijf Black Box Adventures heeft 20.000 euro bij elkaar voor het maken van het bordspel Revenge of the Dictators.

Bart Latten (28), Bas Damoiseaux (28) en Alina Manzhelevska (24) slaagden daarin via een crowdfundingswebsite.

Duizend exemplaren
Daarmee lijkt het dictator-spel er te gaan komen. Ergens volgende week moeten het spel op de markt komen. In eerste instantie zal het dan gaan om een oplage van duizend exemplaren, gaven de bedenkers eerder al aan.

Dictators
In Revenge of the Dictators speel je met persiflages van beruchte dictatoren uit het verleden. Adolf the Hipster, Saddam the Sadist, Fidel the Fiddler en andere dictators vieren in het spel gezamenlijk vakantie op Hawaï. Van daaruit reizen ze door Amerika, Mexico of Canada naar Washington om uiteindelijk de macht te grijpen.

Lees ook: Sittardenaren maken bordspel over dictators

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Sittardenaren maken bordspel over dictators
Maastrichtenaren denken mee over stadsversie Monopoly
Heerlenaar werkt aan spel met zoon van Pablo Escobar
Risk-slagveld breidt zich uit over heel Zuid-Limburg
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen