Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaren hebben geld voor dictator-spel bij elkaar

Geplaatst opdonderdag 21 april 2016 - 7:45

Het Sittardse bedrijf Black Box Adventures heeft 20.000 euro bij elkaar voor het maken van het bordspel Revenge of the Dictators.

Bart Latten (28), Bas Damoiseaux (28) en Alina Manzhelevska (24) slaagden daarin via een crowdfundingswebsite.

Duizend exemplaren
Daarmee lijkt het dictator-spel er te gaan komen. Ergens volgende week moeten het spel op de markt komen. In eerste instantie zal het dan gaan om een oplage van duizend exemplaren, gaven de bedenkers eerder al aan.

Dictators
In Revenge of the Dictators speel je met persiflages van beruchte dictatoren uit het verleden. Adolf the Hipster, Saddam the Sadist, Fidel the Fiddler en andere dictators vieren in het spel gezamenlijk vakantie op Hawaï. Van daaruit reizen ze door Amerika, Mexico of Canada naar Washington om uiteindelijk de macht te grijpen.

Lees ook: Sittardenaren maken bordspel over dictators

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Sittardenaren maken bordspel over dictators
Maastrichtenaren denken mee over stadsversie Monopoly
Heerlenaar werkt aan spel met zoon van Pablo Escobar
Risk-slagveld breidt zich uit over heel Zuid-Limburg
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen