Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaar op zoek naar ware liefde in 'Love Island'

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 20:47

De uit Sittard afkomstige Luca Derin neemt deel aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma 'Love Island'. Hierin gaan mensen op zoek naar hun ware liefde.

De deelnemers moeten in het programma koppels vormen en vervolgens veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Barman
De 22-jarige Sittardenaar is van Italiaanse en Turkse afkomst, meldt RTL Boulevard. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant. In 2018 werd hij derde in de Manhunt International, een internationale schoonheidsverkiezing voor mannen.

Pronken
Derin is op zoek naar een vrouw die hij aan zijn ouders kan voorstellen. Bij de zoektocht naar zijn prinses op het witte paard hecht hij veel belang aan normen en waarden. "Hij gaat er dan ook alles aan doen om Love Island te verlaten met een meisje waarmee hij kan pronken bij zijn familie", aldus RTL Boulevard.

De kijker bepaalt
Bij de zoektocht naar de ware liefde is het niet alleen van belang indruk te maken op potentiële partners. Om in de race te blijven, moeten ze ook het publiek voor zich winnen. De kijkers bepalen welke deelnemers afvallen en welk koppel het sterkst is.

Videoland
Het is niet voor het eerst dat een Limburger deelneemt aan een reality-programma. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen hem voor met hun deelname aan respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 23 september dagelijks te volgen via Videoland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen