Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaar op zoek naar ware liefde in 'Love Island'

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 20:47

De uit Sittard afkomstige Luca Derin neemt deel aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma 'Love Island'. Hierin gaan mensen op zoek naar hun ware liefde.

De deelnemers moeten in het programma koppels vormen en vervolgens veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Barman
De 22-jarige Sittardenaar is van Italiaanse en Turkse afkomst, meldt RTL Boulevard. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant. In 2018 werd hij derde in de Manhunt International, een internationale schoonheidsverkiezing voor mannen.

Pronken
Derin is op zoek naar een vrouw die hij aan zijn ouders kan voorstellen. Bij de zoektocht naar zijn prinses op het witte paard hecht hij veel belang aan normen en waarden. "Hij gaat er dan ook alles aan doen om Love Island te verlaten met een meisje waarmee hij kan pronken bij zijn familie", aldus RTL Boulevard.

De kijker bepaalt
Bij de zoektocht naar de ware liefde is het niet alleen van belang indruk te maken op potentiële partners. Om in de race te blijven, moeten ze ook het publiek voor zich winnen. De kijkers bepalen welke deelnemers afvallen en welk koppel het sterkst is.

Videoland
Het is niet voor het eerst dat een Limburger deelneemt aan een reality-programma. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen hem voor met hun deelname aan respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 23 september dagelijks te volgen via Videoland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen