Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaar op zoek naar ware liefde in 'Love Island'

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 20:47

De uit Sittard afkomstige Luca Derin neemt deel aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma 'Love Island'. Hierin gaan mensen op zoek naar hun ware liefde.

De deelnemers moeten in het programma koppels vormen en vervolgens veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld.

Barman
De 22-jarige Sittardenaar is van Italiaanse en Turkse afkomst, meldt RTL Boulevard. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant. In 2018 werd hij derde in de Manhunt International, een internationale schoonheidsverkiezing voor mannen.

Pronken
Derin is op zoek naar een vrouw die hij aan zijn ouders kan voorstellen. Bij de zoektocht naar zijn prinses op het witte paard hecht hij veel belang aan normen en waarden. "Hij gaat er dan ook alles aan doen om Love Island te verlaten met een meisje waarmee hij kan pronken bij zijn familie", aldus RTL Boulevard.

De kijker bepaalt
Bij de zoektocht naar de ware liefde is het niet alleen van belang indruk te maken op potentiële partners. Om in de race te blijven, moeten ze ook het publiek voor zich winnen. De kijkers bepalen welke deelnemers afvallen en welk koppel het sterkst is.

Videoland
Het is niet voor het eerst dat een Limburger deelneemt aan een reality-programma. Wayne Siebenga (27) en Jay Francis (25) uit Sittard gingen hem voor met hun deelname aan respectievelijk Ex on the Beach (MTV) en Temptation Island (RTL). Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 23 september dagelijks te volgen via Videoland.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen