Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaar gaat op de vuist in MTV-programma

Geplaatst opmaandag 17 oktober 2016 - 8:22

In MTV-programma Ex on the Beach werd opnieuw een hoofdrol opgeëist door een Limburger. De Sittardse Wayne ging op de vuist na een ruzie om vrouwelijk schoon.

In de laatste aflevering van dit seizoen van het spraakmakende programma, dat zondagavond te zien was, liepen de gemoederen wel heel hoog op.

Liefde
In het programma Ex on the Beach worden Nederlandse en Belgische vrijgezellen gezamenlijk op een luxe vakantie in een Portugese villa gestuurd. In eerste instantie gaan ze er van uit dat het een zoektocht naar de liefde is, maar niks is minder waar. Een voor een komen ex-geliefden de vakantie verstoren.

Kapers
Wat allemaal begon als een gezellige avond in de Portugese vakantievilla, liep vervolgens compleet uit de hand. Sittardenaar Wayne die vanaf dag één in het programma zit, vormt inmiddels een knus koppeltje met de knappe Simone, een ex van een andere deelnemer. Maar wanneer Wayne even niet in de buurt is, liggen direct kapers op de loer. De 19-jarige Belg Altin ziet zijn kans schoon en probeert de blondine het hof te maken.

Pannenkoek
En dat pikt de breedgeschouderde Sittardenaar natuurlijk niet. Hij gaat direct verhaal halen bij de Belg, die zichzelf op Instagram de geuzennaam Mr. Stealyourgirl heeft toegekend. Na een paar rake scheldwoorden zoals 'halve haan' en 'pannenkoek' krijgt Altin een ferme klap in zijn gezicht. Aan de gezellige avond komt abrupt een einde en mede-deelnemers moeten tussenbeide komen.

Excuses
Een dag later praten de twee haantjes het uit en biedt de Sittardenaar zijn excuses aan voor de linkse hoek die hij uitdeelde. Hoewel Wayne er tijdens de vakantie alles aan heeft gedaan om zijn Simone voor zich te houden, hebben de tortelduifjes elkaar eenmaal terug in Nederland nooit meer gezien.

Social media
Eerder was een vermeende trio van een Heerlense blondine al het gespreksonderwerp op Twitter. De knokpartij maakte ook op social media weer de tongen los.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Heerlense deelnemer MTV-programma maakt tongen los
MTV-ster Wayne: 'Mama zeurt dat ik kindjes moet krijgen'
MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade
Ex on the Beach-ster zegt nee tegen 'ultieme relatietest'
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen