Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittardenaar gaat op de vuist in MTV-programma

Geplaatst opmaandag 17 oktober 2016 - 8:22

In MTV-programma Ex on the Beach werd opnieuw een hoofdrol opgeëist door een Limburger. De Sittardse Wayne ging op de vuist na een ruzie om vrouwelijk schoon.

In de laatste aflevering van dit seizoen van het spraakmakende programma, dat zondagavond te zien was, liepen de gemoederen wel heel hoog op.

Liefde
In het programma Ex on the Beach worden Nederlandse en Belgische vrijgezellen gezamenlijk op een luxe vakantie in een Portugese villa gestuurd. In eerste instantie gaan ze er van uit dat het een zoektocht naar de liefde is, maar niks is minder waar. Een voor een komen ex-geliefden de vakantie verstoren.

Kapers
Wat allemaal begon als een gezellige avond in de Portugese vakantievilla, liep vervolgens compleet uit de hand. Sittardenaar Wayne die vanaf dag één in het programma zit, vormt inmiddels een knus koppeltje met de knappe Simone, een ex van een andere deelnemer. Maar wanneer Wayne even niet in de buurt is, liggen direct kapers op de loer. De 19-jarige Belg Altin ziet zijn kans schoon en probeert de blondine het hof te maken.

Pannenkoek
En dat pikt de breedgeschouderde Sittardenaar natuurlijk niet. Hij gaat direct verhaal halen bij de Belg, die zichzelf op Instagram de geuzennaam Mr. Stealyourgirl heeft toegekend. Na een paar rake scheldwoorden zoals 'halve haan' en 'pannenkoek' krijgt Altin een ferme klap in zijn gezicht. Aan de gezellige avond komt abrupt een einde en mede-deelnemers moeten tussenbeide komen.

Excuses
Een dag later praten de twee haantjes het uit en biedt de Sittardenaar zijn excuses aan voor de linkse hoek die hij uitdeelde. Hoewel Wayne er tijdens de vakantie alles aan heeft gedaan om zijn Simone voor zich te houden, hebben de tortelduifjes elkaar eenmaal terug in Nederland nooit meer gezien.

Social media
Eerder was een vermeende trio van een Heerlense blondine al het gespreksonderwerp op Twitter. De knokpartij maakte ook op social media weer de tongen los.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heerlense deelnemer MTV-programma maakt tongen los
MTV-ster Wayne: 'Mama zeurt dat ik kindjes moet krijgen'
MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade
Ex on the Beach-ster zegt nee tegen 'ultieme relatietest'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen