Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittard maakt zich op voor allesbeslissende handbalfinale

Geplaatst opzaterdag 3 juni 2017 - 10:33

Sittard maakt zich op voor de allesbeslissende wedstrijd om de landstitel in het handbal.

Limburg Lions moet zaterdagavond winnen van Volendam om de titel in de wacht te slepen. De eerste twee wedstrijden leverde voor beide ploegen een overwinning op. Daarom is een beslissende derde wedstrijd nodig. Die wordt gespeeld in de topsporthal in de Sportzone Limburg in Sittard.

Grote drukte
Vrijwilligers van de handbalclub gaan zaterdagmiddag aan de slag met het aankleden en inrichten van de hal. Lions roept bezoekers op om zoveel mogelijk samen te rijden. Vanwege het wielerevenement Hammer Series wordt grote drukte verwacht in de parkeergarages en parkeerplekken in de buurt. Er moet rekening worden gehouden met zeker 30 minuten extra tijd om de hal te bereiken.

L1 zendt de handbalfinale zaterdagavond live uit. Vanaf 19.20 uur op L1 TV, via 1Limburg en op Facebook.

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions klopt Volendam in BeNeLiga
Lions komt tekort in Tongeren
Lions declasseert Volendam in eigen hal
Spektakel in in Sittard tijdens laatste BENE-Leagueduel
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen