Overslaan en naar de inhoud gaan

Sittard-Geleen: miljoen extra parkeergeld onrealistisch

Geplaatst opmaandag 1 juni 2015 - 15:16

Het plan van Sittard-Geleen om een miljoen euro extra binnen te halen met betaald parkeren, wordt geschrapt.

Dat blijkt uit de Kadernota 2015.

1,2 miljoen tekort
Op de post parkeren is sprake van een exploitatietekort van 1,2 miljoen euro. Het college acht het niet realistisch dat er bovenop het wegwerken van dat tekort nog eens een miljoen euro kan worden binnengehaald.

Verlaagde parkeertarieven
Het college maakt deze week het voorstel voor een nieuw parkeerbeleid bekend. Dat betekent vrijwel zeker het einde van de proef met verlaagde parkeertarieven die najaar 2013 is gestart en de gemeente op jaarbasis 750.000 euro kost.

Lees ook: Nauwelijks effect goedkoop parkeren Sittard-Geleen

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Proef met parkeren in Sittard-Geleen mislukt
Parkeergeldtekort Sittard-Geleen valt mee
Sittard-Geleen levert half miljoen euro in op parkeren
Chaos in parkeergarage van Orbis in Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen