Mondkapje jongeren

Dringend advies middelbare scholieren: draag mondkapje

Middelbare scholieren krijgen vanaf maandag het dringende advies om buiten de lessen een mondkapje te dragen. Dat besloot het ministerie van onderwijs vorige week, na overleg met de VO-raad.

Sintermeertencollege heerlen (31 aug 2020)
Heerlense school: 'Docenten mogelijk niet op school besmet'

De docenten van het Sintermeertencollege in Heerlen hebben het coronavirus waarschijnlijk niet op school opgelopen.

Sintermeertencollege heerlen (31 aug 2020)
Mondkapjes verplicht op Heerlense middelbare school

Docenten en leerlingen van het Sintermeertencollege in Heerlen moeten in de gang of in het trappenhuis van de middelbare school verplicht mondkapjes dragen.

Sintermeertencollege heerlen (31 aug 2020)
Tweede docente Heerlense school besmet met coronavirus

Een tweede docente van het Sintermeertencollege in Heerlen blijkt besmet met het coronavirus. Dat heeft de school dinsdagavond aan de ouders laten weten.

Sintermeertencollege heerlen (31 aug 2020)
Docente Heerlense school besmet met coronavirus

Een docente van het Sintermeertencollege in Heerlen is besmet met het coronavirus. Dat bevestigt John Monsewije maandagavond. Monsewije is voorzitter van het college van bestuur van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. De Heerlense school valt onder die onderwijskoepel.

Les op afstand (23 maart 2020)
Kunstdocent Martijn geeft les via webcam: 'Even wennen'

Les op afstand is het nieuwe credo van scholen, nu de leerlingen niet meer welkom zijn en klaslokalen leeg blijven vanwege de maatregelen tegen het coronavirus.

Peppersprayscholieren Heerlen geschorst

De twee jongens die dinsdag pepperspray spoten in het Sintermeertencollege in Heerlen worden geschorst.

Incident Sintermeerten: leerlingen spoten met pepperspray

De stof die dinsdagmorgen is vrijgekomen op het Sintermeertencollege in Heerlen en daar overlast veroorzaakte, blijkt pepperspray te zijn geweest.

Schoolgebouw vrijgegeven na incident, lessen afgelast

Het schoolgebouw van het Sintermeertencollege aan de Valkenburgerweg in Heerlen is weer vrijgegeven.

School deels ontruimd door vrijkomen gevaarlijke stof

Het Sintermeertencollege in Heerlen is dinsdagmorgen ontruimd. Er zou een gevaarlijke stof zijn vrijgekomen met een penetrante geur.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten