Sportkantines in Leudal hebben lak aan drank- en horecawet

Sportkantines in Leudal lappen de drank- en horecawet aan hun laars. De gemeente stuurde twee mysteryshoppers van 17 en 18 jaar oud langs.

Britse veteraan bezoekt Limburg: 'Oorlog nooit het antwoord'

In Haelen is donderdag stilgestaan bij de bijna 700 militairen die tussen 1940 en 1945 omkwamen in het gebied. Een van de aanwezige gasten was de Engelse veteraan John Sleep.

Weertenaar vrijgesproken van ontucht met twee nichtjes

André W. (45) uit Weert is in hoger beroep door het gerechtshof in Den Bosch vrijgesproken van het plegen van ontucht met twee minderjarige nichtjes.

Sint Ursula krijgt unieke plaquette van Apple

Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn is, als enige Limburgse school, erkend als een Apple Distinguished School.

Sint Ursula is eerste Apple-school in Limburg

Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn is de eerste officiële Apple-school in Limburg.

Oude vechtpartij op school gaat viraal

Een filmpje van een mishandeling bij Scholengemeenschap Sint Ursula in Heythuysen is dit weekend viraal gegaan op Facebook, twee maanden na het bewuste incident.

Eindexamenstress? Drie docenten geven tips

Met de eindexamens voor de deur begint de stress voor veel leerlingen op te lopen. Hoe hou je je hoofd koel met die belangrijke toetsen in het vooruitzicht?

Minder leerlingen melden zich aan op Sint Ursula

Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn en Heythuysen heeft te maken met een daling van het aantal leerlingen dat zich heeft aangemeld voor het nieuwe schooljaar.

Justitie: geen strafbare feiten op school in Horn

Op scholengemeenschap St. Ursula in Horn zijn geen strafbare feiten vastgesteld.

Is Parijs nu wel of niet veilig voor een schoolreis?

Een stedentrip naar Parijs voor leerlingen van St. Ursula in Heythuysen is afgelast, na de aanslagen daar. Maar de vestiging Horn van diezelfde school gaat wél.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten