Raymond Knops

Sint-Maarten ergert zich aan Knops: 'Onvriendelijk en grof'

Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom heeft geen vrienden gemaakt in een gesprek met de regering van Sint-Maarten.

Sint Maarten Roermond (7 nov 2019)
Video: Veel bekijks bij viering Sint Maarten

De viering van Sint Maarten trok donderdagavond veel belangstelling in Roermond.

School Blerick viert Sint Maarten binnen na schietpartij

De Sint Maartensoptocht in de Blerickse wijk Smeliënkamp gaat dit jaar niet door.

Ook Limburgse acties voor noodhulp Sint Maarten

In Limburg zijn verschillende initiatieven opgezet om mensen op Sint Maarten te helpen.

Heerlense houdt inzameling voor Sint Maarten

De van oorsprong Heerlense Kim Somers is een inzamelingsactie opgestart om het door orkaan Irma getroffen eiland Sint Maarten te helpen.

Limburgse studenten weg uit Sint Maarten

De Limburgse studenten Jenny Linders en Jordy Stijnen zijn geëvacueerd uit Sint Maarten. Ze reizen via Curaçao naar Nederland.

Ouders nog niet in contact met Limburgers op St. Maarten

De ouders van de Limburgse studenten Jenny Linders en Jordy Stijnen verkeren nog altijd in onzekerheid over de veiligheid van hun kinderen op Sint Maarten.

Sint Maarten
'Je ruilt je leven niet in voor wat cola'

Juweliers, elektronicazaken, een Apple-winkel, hotels, allemaal zijn ze leeggeplunderd op Sint-Maarten na de orkaan Irma. Mensen lopen met tv's en koelkasten over straat.

Sint Maarten
'Het lijkt alsof de atoombom is gevallen op Sint Maarten'

"Ontzettend veel mensen zijn hun huis kwijtgeraakt, uit werkelijk alle winkels wordt geplunderd en op sommige plekken op het eiland lijkt het alsof de atoombom is gevallen."

Studenten schuilden in badkamer van buurman tijdens orkaan

De twee Limburgse studenten op Sint-Maarten hebben zich tijdens de orkaan Irma schuilgehouden in de badkamer van een buurman.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten