Laurentius ziekenhuis Roermond

Laurentius Ziekenhuis flink gedaald in ziekenhuistest

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is flink gezakt in de financiële ranglijst voor ziekenhuizen.

ziekenhuis, infuus, covid-19, corona, beschermende kleding (stock)
Limburgse ziekenhuizen moeten reguliere zorg toch afschalen

De Limburgse ziekenhuizen hebben de opdracht gekregen de reguliere zorg af te schalen zodat ze ruimte kunnen maken om flink meer Covid-19 patiënten op te vangen.

beademing ziekenhuis corona intensive care (stock)
Limburgse streekziekenhuizen: afschaling niet aan de orde

Het afschalen van de reguliere zorg in de Limburgse ziekenhuizen is nog niet aan de orde.

Ziekenhuis Sint Jans Gasthuis SJG Weert, lege hal (17 mrt 2020)
Aanmeldzuilen ziekenhuis Weert werken weer

Bij het Sint Jans Gasthuis in Weert en andere ziekenhuizen die zijn aangesloten bij ict-dienstverlener ICTZ werken de aanmeldzuilen weer.

Sint Jans Gasthuis
Storing legt aanmeldzuilen ziekenhuis Weert plat

Een storing heeft de aanmeldzuilen van het Sint Jans Gasthuis in Weert platgelegd. Daardoor kunnen patiënten zich niet digitaal aanmelden. Ook kunnen zij hun dossier niet inzien.

Borstkanker
'Veel kankerdiagnoses gemist in coronatijd'

Door de coronapandemie zijn de laatste maanden veel kankerdiagnoses gemist. Zo zouden er 1900 borstkankerdiagnoses niet zijn gesteld.

Sint Jans Gasthuis Weert ziekenhuis (16 mrt 2020)
Statenvragen over behoud acute zorg in Weert

De zorgen over het voortbestaan van de Spoedeisende Hulp bij het ziekenhuis in Weert, zijn aanleiding voor vragen aan het provinciebestuur om zich in te zetten voor het behoud van de Eerste Hulp.

Ziekenhuis Sint Jans Gasthuis Weert, spoedpost exterieur (17 mrt 2020)
Weert bezorgd over spoedzorgplan minister

De gemeente Weert maakt zich zorgen over het spoedzorgplan van minister Tamara van Ark. De gemeente vreest ingrijpende gevolgen voor Weertenaren en voor de toekomst van het Sint Jans Gasthuis.

ziekenhuis weert
Weert online op de bres voor behoud spoedpost ziekenhuis

Vanuit Weert bestaat opnieuw veel weerstand tegen mogelijkheid dat de spoedeisende hulp van het Sint Jans Gasthuis verdwijnt.

ziekenhuis, ziek, ziekenhuisbed, reguliere zorg (stock)
Tweede golf: 'Meer druk op gewone bedden dan op ic'

De druk tijdens de tweede coronagolf komt meer te liggen op de gewone bedden in de ziekenhuizen dan op de intensive care-afdelingen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten