Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinkhole N271 tussen Belfeld en Reuver: weg deels open

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 15:49

De Rijksweg N271 tussen Belfeld en Reuver gaat woensdagmiddag deels weer open. De rijstrook waar het zinkgat zat blijft nog wel dicht.

Weggebruikers worden volgens de gemeente Beesel over een andere rijstrook geleid.

Om de beurt
"Eén rijstrook blijft nog dicht om de situatie goed in de gaten te kunnen houden. Het verkeer kan in beide richtingen om de beurt gebruik kan maken van de geopende rijbaan", verklaart de gemeente Beesel. Fietsers daarentegen kunnen in beide richtingen wel weer gebruik maken van het fietspad.

Lees ook: Groot sinkhole in Rijksweg N271 bij Reuver

Hoogwater
Het hoogwater heeft vorige maand een groot sinkhole achtergelaten in de N271 tussen Belfeld en Reuver. Pas toen het waterpeil zakte kon er onderzoek gedaan worden naar de bodem onder de weg en kon er gekeken worden naar het herstel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen